About

Over ons    (English)

Hallo, wij zijn Chris & Chris!

Welkom in de wereld van mfb oftewel: motional feedback (servo bass).

Een veelgestelde vraag die wij krijgen, is: ”als mfb zo goed werkt, waarom gebruikt niet iedereen het dan?”.

De belangrijkste reden zal zijn, dat het goed werkend krijgen van mfb een tijdrovende klus is. Dan komt er ook nog eens aardig wat tijd bij tijdens productie en tijd… tijd kost geld!
Als je dan bedenkt dat het een stuk makkelijker, sneller en goedkoper is, een stuk plastic te laten maken dat… tja, laten we zeggen in ieder geval veel geluid produceert en een groot deel van de mensen tevreden weet te krijgen…
Vergelijk het met de lak van een auto, blijkbaar vinden we het geen probleem meer een auto van bijna een ton (€) af te leveren met een sinaasappel huid.

Naast dat wij overtuigt zijn van het geluid (je moet het echt horen!), zijn wij er ook van overtuigt dat een product niet gemaakt moet worden om weg te gooien!
Onze Little-one is dan ook een op zichzelf staand product en niet ”smart” (al is het een stuk slimmer dan de rest van de actieve luidsprekers op de markt).
Als je er smart voor zet betekent dit namelijk dat het volgend jaar al niet meer ‘up to date’ is en hoewel we je met alle liefde volgend jaar weer een nieuw setje verkopen, hebben we toch echt liever dat je er jaren plezier van hebt!!

Chris & Chris